Din specialist inom tätningsteknik

Rönnes arbetar med tätningslösningar till den svenska industrin. Vi är helt branschöverskridande och levererar produkter och material till bland annat till maskinbyggare, tillverkningsindustri, VVS, samt marin och offshore. Med flera års erfarenhet har vi en mycket stor bredd och teknisk specialistkompetens inom området tätningsteknik.

AB N.O. Rönne blev ett aktiebolag år 1930, men grundades redan 1916 i Sundsvall. I över 100 år har vi jobbat med att konstruera och producera maskinkomponenter till svensk industri. Idag gör vi det som en del av Teknikprodukter.

Vi är utrustade för tillverkning av packningar i de allra flesta geometrier och material. Vi erbjuder datorstyrd skärteknik, traditionell skärteknik och stansning. Vår maskinpark inkluderar datorstyrda skärmaskiner som möjliggör tillverkning av packningar och tätningslösningar med högsta tänkbara precision. Vi har även stansmaskiner för tillverkning av tätningslösningar i svårskurna material.

För framställning av formgjutna, extruderade och vulkaniserade detaljer samarbetar vi med såväl nationella som internationella partnerföretag med lång erfarenhet av respektive bearbetningsmetod.

Vår vision är att vara den mest kompletta leverantören av tätningslösningar, med det bredaste kvalitetsutbudet inom industriell tätningsteknik, till den skandinaviska marknaden. I det ingår ett stort engagemang gentemot våra kunder. Hos oss möts du av service i världsklass och ett tryggt omhändertagande, och vi tar alltid hänsyn till ditt företags unika utmaningar och problemställningar. Vi arbetar med de främsta materialleverantörerna i världen och garanterar högsta möjliga tekniska kompetens.

Välkommen till Rönnes!

På Rönnes är vi specialister inom tätningsteknik - oavsett vad eller var du vill täta. Vi är helt enkelt problemlösarna som älskar utmaningar. Vi har spetskunskapen att lösa dina tätningsutmaningar snabbt, flexibelt och långsiktigt - vare sig du håller till i botten av en gruva, på toppen av ett vindkraftverk eller i en industri någonstans däremellan. Vi kan bistå med rätt teknisk kunskap, hjälp med konstruktion eller materialförslag, men även vara någon att bara bolla nya idéer med. Vi finns alltid här för dig.

OK, vi erkänner; vi är tekniknördar. Varje produkt eller material är i våra ögon ett mästerverk. Vi älskar vårt jobb och våra produkter, men framförallt brinner vi för våra kunder. Det är alltid roligt att samarbeta, hitta gemensamma lösningar som verkligen skapa framgång. Engagemang och service är något som är oerhört viktigt för oss.

För dig som uppskattar stabila företag, med alla certifikat på plats och
mycket erfarenhet, så är Rönnes en given partner. Du kan alltid lita på vår rådgivning och du vet var vi finns när du behöver oss. Dessutom erbjuder vi spårbarhet på stora delar av vårt breda sortiment. Hela vägen från produktion till applikation.

Du skall alltid känna att du gör en bra affär hos oss. Vi på Rönnes har väldigt bra förutsättningar att leverera denna känsla. Inte minst genom vårt stora kontaktnät av duktiga tillverkare. Då vi är leverantörsoberoende har vi stor flexibilitet och det är dina behov som styr vår rådgivning, ingenting annat. Denna frihet är nödvändig för att ge dig trovärdiga produktalternativ och rekommendationer. Allt för att du skall göra en riktigt bra affär.

Som kund hos oss får du inte bara tillgång till ett av marknadens bredaste sortiment. Du får också service i världsklass. Det är dina önskemål, utmaningar och tankar som påverkar vår rådgivning. Ska du ha leveransen omgående, då är det omgående som gäller. Det är med denna attityd vi tar emot våra kunder.

Vill du veta mer?
Kontakta oss